Τοποθεσία


Επιλέξτε από το χάρτη άλλη περιοχή

Αγία Άννα


Tα Litsa Studios βρίσκονται σε απόσταση 10 μέτρων από την χρυσαφένια παραλία της Αγίας Άννας με τα καταγάλανα νερά. Το τοπίο συμπληρώνεται ιδανικά με το γραφικό λιμανάκι με τις ψαρόβαρκες και το λόφο με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και τους κέδρους.

Η παραλία είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία καθώς πληροί πολλαπλά κριτήρια που αφορούν στην ποιότητα των νερών, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια και τις εγκαταστάσεις της παραλίας.

Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν τόσο γαλήνια σημεία για τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία στις διακοπές τους, όσο και πολυσύχναστα με πληθώρα επιλογών για διασκέδαση. Σε πολύ κοντινή απόσταση από τα δωμάτια υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια, beach bars, καθώς και supermarket. Στα 2 λεπτά με τα πόδια υπάρχει στάση του τοπικού λεωφορείου.

Η Αγία Άννα απέχει 6 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Νάξου, όπου βρίσκεται και το λιμάνι του νησιού, ενώ η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 4 χιλιόμετρα. Εκτελούνται πολύ συχνά δρομολόγια λεωφορείων που συνδέουν την Αγία Άννα με τη Χώρα και άλλες δημοφιλείς παραλίες, ενώ κυκλοφορεί και μεγάλος αριθμός τοπικών ταξί.

Νάξος Αγία Άννα